tiistai 21. lokakuuta 2014

Muuttoliike

Pitkään on yritetty Panun ja Turon kanssa sinnitellä tuolla Vuodatuksen puolella, mutta nyt ei enää jaksa. Se ei vaan enää ole yhtä hyvä kuin aiemmin. Oikeasti se on kaukana siitä, mitä se joskus hyvinä aikoina oli. Siispä vaihtoehtoina on joko lopettaa bloggaus, tai vaihtaa palveluntarjoajaa. Ensimmäinen vaihtoehtokin on käynyt mielessä, kun blogin päivitys ei ole ollut erityisen ahkeraa viime aikoina, mutta tämä on kuitenkin kiva tapa laittaa muistiin kaikenlaisia sattumuksia. Siispä valitsemme jälkimmäisen vaihtoehdon. 

Muutto tapahtuu vähitellen, sillä siirrettävää on kuitenkin kahdeksan vuoden ajalta. Eniten jää harmittamaan se, että kaikki kivat kommentit postauksiin jäävät sinne.  No, toivottavasti kissikamut löytävät tiensä tännekin :-)

Panu ja Turo

Eli tervetuloa meidän uuteen blogiin!

5 kommenttia:

 1. Moi,
  eiks sieltä vuodatuksesta pysty tuomaan koko blogia tänne? Ei kai, ko se on pieni yksityisen ihmisen rakennelma. Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi, no sehän ei enää ole yksityisen ihmisen rakennelma, kun Tuomas Rinta myi helahoidon pois jo vuosia sitten. Vielä vähän aikaa sitten olisi kai pystynyt siirtämään kaiken blogspotiin, mutta enää en sitä mahdollisuutta löytänyt. No, näillä mennään.

   Poista
 2. Söpöjä ootte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Reetin äiti :-) Toi on kyllä tosi vanha kuva meistä, mut ihminen ei kuulemma löytäny uudempaa, missä olis oltu molemmat samassa kuvassa.

   Poista
 3. Me siirryttiin jo vuonna 2008 pois vuodatuksesta kun perustettiin Vulpesin ja Wauhtitassujen kanssa oma blogikissat.com-domain wordpressille. Vanhoja blogikirjoituksia en ole siirtänyt uuteen osoitteeseen vaan olen jättänyt ne suosiosta sinne. Tokihan on harmi jos ne sieltä joskus katoavat, mutta niin iso homma on siirtää monen vuoden aktiivibloggaus että ei olla tehtävään ryhdytty.

  Me päivitetään nyt teidän linkki uuteen osoitteeseen. Nähdään taas :D

  VastaaPoista