2007*****
12.1.2007 Ahdasta

340388.jpg
Panu ja Turo: Äiskäää, me halutaan isompi parisänkyyyy...... kiiiiitos!!!

*****
11.1.2007 Tuunausta

Turo kertoo: Äiskä niin sanotusti tuunasi meidän huippusuositun vieteri-hökötyksen uuteen kuosiin ja nyt on taas kivaa.

338605.jpg
Tällänen siitä tuli. Äiskä sano, että toi vieteri pitäis vielä saada paremmin kiinni tohon alustaan, kun se irtoo meidän leikeissä. Sit toi alusta vois kuulemma olla vähän painavampi, ett kestäis pystyssä. Höh, mut sit mä en jaksais hypätä sen kans sängylle :-o

338610.jpg

338609.jpg
Tällä kertaa Panu ehti ensin. Se niinku koekäyttää ton uuden version.

338607.jpg

338608.jpg
Sit tuli mun vuoro ja arvatkaa, murisinko ;-D

*****
7.1.2007 Lelujen jäännökset

332837.jpg
Poju ja Tiikeri kyselivät, kuinka kestävä on tuo vieteri-hökötys. Tässä näkymä alle viikon Turon käsittelyssä olleesta karvapallosta. :-)

332835.jpg
Kissanminttu iski jälleen ja hiiri sai kyytiä.

*****
3.1.2007 Kissanminttua

Äiskä kertoo: Tästä testistä ei valitettavasti ole kuvallista todistetta, mutta kerronpa kuitenkin. Tuossa hetki sitten heiluttelin Panun ja Turon nenän edessä kahta leikkihiirtä ja totesin saman kuin aiemminkin näiden kyseisten otusten (siis hiirten, ei kissojen) kanssa, EVVK. Samassa muistin ostaneeni ennen poikien kotiutumista paketillisen kissanminttua ja päätin kokeilla sen vaikutusta. Uskomatonta! Pieni ripaus hierottuna hiiriin ja jo oli mieletön meno päällä molemmilla veljeksillä :-D Ennen yhdentekevät hiiret olivat yhtäkkiä ylivetoja. Tähän ei voi sanoa muuta kuin että "suomalainen ei usko ennen kuin näkee".

326746.jpg
Lisätty klo 17.06: Tässä kuva kissanminttu-huuman jälkeisestä painista. Hiiret näkyvät siellä seassa.

*****
3.1.2007 Uusi lelu

Panun vuoro kertoa: Äiskä ja Roope kävivät eilen ostamassa meille lisää ruokaa ja samalla toivat meille kaks uutta lelua, kivaa (tai niin vois luulla)! Toinen on sellanen höyhenhuiska, kun me tykätään sellasista ihan hirveesti. Äiskä teki meille joulun karkkipapereista sellasen huiskan ja se oli ihan huippumakee, me juostiin sen perässä vaik kuinka kauan, kun äiskä leikitti. Niin, ja me saatiin niitä monta tuhottuakin, mut äiskä vaan nauro, ett kyllä meillä karkkipapereita riittää ja laitto uudet tilalle ;-) Ne höyhenjutut on meille kyllä ihan "paperia", ollaan me niin hurjia, kun sille päälle satutaan. Äiskän pitää aina piilottaa ne leikin jälkeen, kun muuten siinä kepissä ei olis enää yhtään höyhentä, tai niin se ainaskin sano.

Mut sit siitä toisesta lelusta. Arvatkaa mitä, mä en saa leikkiä sillä, kun Turo on taas ominu sen itelleen. Kamala murina ja sähinä, jos mä vähän vilkasenkin siihen päin. Onks täs nyt jotain laitaa? Äiskä kyl sano, ett se ostaa mullekin sellasen, ett sit meillä on molemmilla oma.

326168.jpg
Turo ja karvapallo.

326169.jpg
Mrrrr, pysykää kaukana, tää on mun juttu.

326166.jpg
Voi mua kissi-parkaa, säälikää nyt mua vähäsen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti